معرفی استاندارد
این انجمن در سال ۱۹۶۳ از پیوستن دو موسسه مهندسان برق آمریکا(AIEE, founded 1884) و موسسه مهندسان رادیو (IRE, founded 1912) در کشور امریکا بوجود آمد. AIEE بوسیله صنعتگران آمریکایی و جهت تربیت نیروی کار ورزیده و همچنین آماده سازی و تدوین استاندارد برای صنایع برق و الکترونیک آمریکا فعالیت خود را در سال ۱۸۸۴ آغاز کرد. IRE نیز بوسیله پیشگامان الکترونیک رادیویی در سال ۱۹۱۲ بنیانگذاری شد و برخلاف AIEE که تمام تمرکز آن در داخل امریکا بود، به فعالیتهای بینالمللی میپرداخت.
آرم این موسسه برگرفته از قانون دست راست است.
انتشارات
این موسسه حدود سی درصد از کل نوشته جات جهان را در زمینه برق و کامپیوتر منتشر می کند و شمار ژورنال های آن به صد می رسد. این نشریات به همراه نشریات صدها کنفرانس که در طول سال برگزار می شود در ای تریپل ای اکسپلورر منتشر می شود.
علاوه بر اینها این موسسه کتابچه های راهنمایی را هم در زمینه استانداردهای برق منتشر می کند و یکی از کارهای مهم این سازمان در دنیا استانداردسازی است.
استانداردسازی
این موسسه از موسسات مهم استانداردسازی در دنیاست. این موسسه این کار را از طریق انجمن استاندارد ای تریپل ای انجام می دهد. استانداردسازی این موسسه طیف وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد از جمله: مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات، مخابرات، حمل و نقل، نانوفناوری و ...
به عنوان مثال یکی از استانداردهای مهم این موسسه IEEE 802.11 است که مربوط به ارتباطات بی سیم است که در لپ تاپ ها نیز به کار می رود.
عضویت و درجات
اکثر اعضای این موسسه مهندسین برق و کامپیوتر هستند اما جامعین این موسسه باعث شده است که افرادی از رشته های دیگر هم در آن عضو شوند مثل رشته های فیزیک، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، ریاضی و ...
انواع مختلف عضویت در این موسسه وجود دارد که فرد برای بدست آوردن هریک از آنها باید شرایط لازم تحصیلی و پژوهشی و مانند آن را دارا باشد. انواع عضویت از این قرار است:
Student Members: این نوع عضویت که هزینه آن نسبتاً کمتر است برای افرادی است که در موسسات معتبر یا آموزش عالی مشغول طی دوره کارشناسی یا تحصیلات تکمیلی هستند. Members Society Affiliates Senior Members Fellow Members Honorary Members: این درجه به کسی داده می شود که قبلاً عضو این موسسه نبوده است اما کار فوق العاده ای کرده است مثلاً یکی از مدال های افتخار آی تریپل ای را گرفته باشد. در این صورت ممکن است توسط هیات مدیره آی تریپل ای به عضویت افتخاری در آید. Life Members و Life Fellows: این درجات به کسی داده می شود که بیش از 65 سال سن داشته و مجموع سن او و سال های عضویت او در این موسسه حداقل صد سال باشد در این صورت او یک life member است. در صورتی که چنین شخصی قبلاً عضویت از نوع fellow member می داشت هم اینک life fellow خواهد شد. از جمله افرادی که به این درجه رسیده اند می توان به دیوید چنگ مولف کتاب الکترومغناطیس میدان و موج اشاره کرد. این سازمان با بیش از ۴۰۰ هزار عضو در بیش از ۱۶۰ کشور جهان، دارای بیشترین شمار اعضا از هر سازمان حرفه ای دیگری است که از این میان بیش از ۶۸ هزار عضو آن دانشجو هستند. مؤسسه کارشناسی برق و الکترونیک با انتشار حدود ۱۳۰ مجله کارشناسی و ۴۰۰ مجموعه نوشتار کنفرانس در سال، منتشرکنندهٔ یک سوم نوشتههای کارشناسی چاپشده در زمینهٔ مهندسی برق والکترونیک ودانش کامپیوتر است.
شرایط استفاده از سرویس
- این سرویس برای اولین بار در ایران و حتی می توان گفت در جهان ارائه شده است.
- ما مرتباً تلاش می کنیم آخرین ویرایش استانداردها را منتشر کنیم اما اگر یک شماره استاندارد مورد نظر شما در این مجموعه نبود، گروه اتوسیستم تعهدی در این زمینه ندارد.
- اگر استانداردی دارید که به نظرتان برای انتشار در این سایت مناسب است پسندیده است که آنرا در اختیار ما قرار دهید تا شما نیز به نوعی در این حرکت ارزشمند سهیم باشید.
- استفاده از این سرویس فعلاً رایگان است اما ممکن است در آینده به دلیل عدم رعایت استفاده منصفانه توسط کاربران، استفاده از آن مستلزم پرداخت حق عضویت باشد.
- این استانداردها فقط به جهت استفاده های علمی و تحقیقاتی منتشر شده اند و هرگونه استفاده تجاری و باز نشر آنها ممنوع است.
- لطفاً فقط استانداردهای مورد نیاز خود را دانلود کنید، استفاده غیر معمول و دانلود بیش از حد مجاز سریعا توسط سیستم تشخیص داده شده و موجب بلاک شدن IP و اکانت شما می شود. پکیج کامل این استاندارد در فروشگاه ما موجود است و می توانید با قیمتی بسیار پایین که به مراتب پایینتر از هزینه دانلود آن است، آنرا تهیه فرمایید.
راهنمای دانلود
- استفاده از این سرویس فقط برای کاربران سایت محدود شده است، لذا اگر عضو سایت هستید ابتدا وارد سایت شوید در غیر اینصورت در سایت ثبت نام کنید.
- بعد از ورود به سایت، می توانید شماره استاندارد مورد نظر خود را در باکس جستجو وارد کنید تا سیستم بصورت خودکار آنرا جستجود کند(نیازی به فشردن دکمه Enter نیست!).
- به عنوان مثال اگر قصد دانلود استاندارد IEC 61508 را داشته باشید، می توانید شماره آنرا که 61508 هست در باکس جستجو بنویسید . سیستم بصورت خودکار 5 فایل مشابه را در نتیجه جستجو به شما نشان می دهد.
- برای شروع جستجو باید حداقل 3 کاراکتر از شماره یا عنوان استاندارد را بنویسید.
- در هنگام دانلود به سال انتشار استاندارد که معمولا در انتهای نام فایل موجود است توجه کنید.
- استفاده غیر معمول و دانلود بیش از حد مجاز سریعا توسط سیستم تشخیص داده شده و موجب بلاک شدن IP و اکانت شما می شود.
دانلود استاندارد
شما مجوز مشاهده و دانلود فایلها را ندارید! اگر قبلاعضو شده اید، وارد حساب کاربری خود شوید در غیر اینصورت ابتدا در سایت ثبت نام کنید.
دانلود استاندارد IEEE
انجمن IEEE (مخفف عبارت Institute of Electrical and Electronics Engineers) در سال ۱۹۶۳ از پیوستن دو موسسه مهندسان برق آمریکا(AIEE, founded 1884) و موسسه مهندسان رادیو (IRE, founded 1912) در کشور امریکا بوجود آمد. AIEE بوسیله صنعتگران آمریکایی و جهت تربیت نیروی کار ورزیده و همچنین آماده سازی و تدوین استاندارد برای صنایع برق و الکترونیک آمریکا فعالیت خود را در سال ۱۸۸۴ آغاز کرد. IRE نیز بوسیله پیشگامان الکترونیک رادیویی در سال ۱۹۱۲ بنیانگذاری شد و برخلاف AIEE که تمام تمرکز آن در داخل امریکا بود، به فعالیتهای بینالمللی میپرداخت.
حمید رضا غلامیان
دانش آموخته برق گرایش کنترل از دانشگاه شیراز، با بیش از 18 سال سابقه طراحی و مدیریت پروژه های ابزاردقیق و اتوماسیون صنعتی در صنایع بزرگ کشور از جمله نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین ارائه خدمات آموزشی در مراکز آموزش صنعتی کشور.
مدیریت گروه فنی مهندسی اتوسیستم
آخرینها از حمید رضا غلامیان
ارسال یک کامنت
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.